Εμπειρία χρήσης HondroFrost

Εμπειρία με ζελέ HondroFrost από τη Lala από την Bukov

Η ακτινογραφία έδειξε εναποθέσεις αλάτων ασβεστίου στην άρθρωση

Είμαι 50 χρονών και μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι είμαι σχετικά υγιής άνθρωπος. Οι συνομήλικοί μου έχουν συχνά προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, το σάκχαρο, την καρδιά, τα νεφρά, το πάγκρεας, αλλά όπως είπαν οι γιατροί στις εξετάσεις, είμαι μια πραγματικά τυχερή γυναίκα. Ωστόσο, η ηλικία κάνει τον φόρο της και γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τον οργανισμό να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι υπήρχαν δυσάρεστες αισθήσεις στο χέρι, στην άρθρωση του ώμου. Ο πόνος προχώρησε γρήγορα και πήρε χαρακτήρα «πυροβολισμού», ακτινοβολώντας στο λαιμό, στις ωμοπλάτες και στο στήθος. Είναι αδύνατο να ακουμπάς στο ένα χέρι σε ένα όνειρο, τη νύχτα ξυπνούσε συχνά με πόνο. Για παράδειγμα, έγινε δύσκολο να σηκώσεις το χέρι σου για να χτενίσεις ή να πάρεις ένα αντικείμενο από ένα ράφι. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι ο τένοντας του περιοστικού μυός είχε αναπτύξει εναποθέσεις ασβεστίου, προκαλώντας πόνο και μειωμένη κινητικότητα της άρθρωσης. Ο γιατρός είπε ότι οφείλεται σε μεταβολική διαταραχή.

Πώς έμαθα για το HondroFrost Gel

Το HondroFrost εξάλειψε τις εναποθέσεις αλατιού και αποκατέστησε τον παρακείμενο ιστό

Μου εξήγησαν ότι η ασβεστοποίηση αναπτύσσεται όταν τα τενοντιακά κύτταρα δεν τρέφονται επαρκώς και πεθαίνουν, δηλαδή συμβαίνει νέκρωση των τενοκυττάρων. Όταν διαταράσσεται ο μεταβολισμός, οι εναποθέσεις ασβεστίου συσσωρεύονται στον τένοντα και απλώς αντικαθιστούν τα νεκρά κύτταρα. Ο γιατρός είπε ότι ο σχηματισμός είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να αφαιρεθεί χειρουργικά, αλλά οποιαδήποτε επέμβαση εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους. Ως εκ τούτου, πρότεινε να ξεκινήσετε με ένα νέο τζελ HondroFrost - με ένα φυσικό βιοσύμπλεγμα εμπλουτισμένο με μικροσφαίρες βιοδραστικών συστατικών. Μια τέτοια θεραπεία, που βασίζεται στην τεχνολογία των κυττάρων, λέγεται ότι συμβάλλει στην τόνωση του μεταβολισμού και στην ταχεία απορρόφηση των εναποθέσεων αλατιού, αποκαθιστώντας έτσι την κινητικότητα των αρθρώσεων. Στη συνέχεια, εγώ ο ίδιος αναζήτησα μια κριτική για το προϊόν στον επίσημο ιστότοπο: σύνθεση, χαρακτηριστικά δράσης, οδηγίες χρήσης και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Οι αξιολογήσεις χρηστών και τα σχόλια των ειδικών έχουν επίσης αναρτηθεί εκεί. Όλα αυτά τελικά με έπεισαν και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το τζελ για να θεραπεύσω τον ώμο μου.

Η εμπειρία μου με το HondroFrost

Εφαρμόζω το τζελ δύο φορές την ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες. Άπλωσα μια μικρή ποσότητα στον ώμο και τον έτριψα με κινήσεις μασάζ. Παρεμπιπτόντως, εξεπλάγην όταν ένιωσα το αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή - το σύνδρομο πόνου υποχώρησε αισθητά. Δύο εβδομάδες αργότερα σήκωσα ήρεμα το χέρι μου, ο πόνος ήταν ακόμα εκεί αλλά λιποθυμία. Η διάρκεια της θεραπείας ήταν ένας μήνας. Όλο αυτό το διάστημα κράτησα μια μικρή δίαιτα και έκανα ειδικές ασκήσεις. Ένα μήνα μετά το ραντεβού κάναμε άλλη μια ακτινογραφία. Χωρίς ίχνη αποθέσεων και η άρθρωση έμοιαζε σαν καινούργια. Λοιπόν, συμπεριφέρθηκε ανάλογα - χωρίς πόνο, χωρίς ακαμψία. Είμαι λοιπόν πολύ ευχαριστημένος με το τζελ HondroFrost, χάρη στο οποίο κατάφερα να αποφύγω την επέμβαση στην άρθρωση.