Κριτικές HondroFrost

 • Σοφία
  Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα. Ανησυχούσα πολύ καθώς η ασθένεια είναι εκφυλιστική με απογοητευτική πρόγνωση. Η θεραπεία είχε μόνο προσωρινό αποτέλεσμα, μετά ο πόνος και η περιορισμένη κίνηση επέστρεψαν. Και τότε ο γιατρός συνέστησε το HondroFrost. Μέσα σε ένα μήνα ξέχασα τον πόνο, τη δυσκαμψία, το τρίξιμο και το πρήξιμο. Προτείνω.
  HondroFrost
 • Elif
  Λατρεύω τις υπαίθριες δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης της ποδηλασίας. Πρόσφατα όμως είχα μια ατυχή πτώση και μια ακτινογραφία έδειξε ρήξη στην άρθρωση. Σοκαρίστηκα - είναι ένας μήνας ανάπαυσης στο κρεβάτι! Οι φίλοι μου με συμβούλεψαν να παραγγείλω ζελέ HondroFrost και δύο εβδομάδες αργότερα πήδηξα στο ιατρείο. Οι φωτογραφίες έδειχναν ότι ο τραυματισμός είχε επουλωθεί πλήρως. μαγικό φίλτρο.
  HondroFrost
 • Αναστασία
  Δούλευα στη βιβλιοθήκη όλη μου τη ζωή και πριν ακόμα βγω στη σύνταξη άρχισε να με ενοχλεί το δεξί μου χέρι. Ως αποτέλεσμα, διαγνώστηκα με μέτριας βαρύτητας οστεοαρθρίτιδα. Αλλά το HondroFrost βοήθησε πολύ γρήγορα να απαλλαγούμε από τον πόνο, το τσούξιμο και το κλικ εξαφανίστηκαν, χωρίς μούδιασμα και μυρμήγκιασμα. Σταμάτησα τη θεραπεία πριν από τρεις μήνες και τα αποτελέσματα εξακολουθούν να υπάρχουν.
  HondroFrost
 • Νικόλαος
  Είμαι παθιασμένος με το powerlifting από μικρός και είχα αξιοσημείωτη επιτυχία. Αλλά επιδιώκοντας την επιτυχία, δεν σκέφτηκε ποτέ την υγεία του. Και δύο εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό, πονούσε πολύ η μέση μου. Ο εκπαιδευτής μου έδωσε το τζελ HondroFrost το οποίο μείωσε τον πόνο, το πρήξιμο και την κινητικότητα σε 14 ημέρες. Έγινα γρήγορα σε φόρμα και μπόρεσα να αποδώσω καλά.
  HondroFrost
 • Elmaz
  Είμαι 60 χρονών και η υγεία μου δεν είναι ίδια. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι έχω ακόμα δύναμη, αλλά λόγω αρθρίτιδας δεν μπορώ να δώσω ιδιαίτερη σημασία στα εγγόνια μου, πονάνε πολύ οι αρθρώσεις μου και η γενική μου υγεία δεν είναι πολύ καλή. Κάπως είδα ένα μήνυμα για το τζελ HondroFrost και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Δεν το περίμενα ο ίδιος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν στιγμιαίο - ο πόνος, το πρήξιμο εξαφανίστηκαν, η κινητικότητα επέστρεψε. Θα συνεχίσω.
  HondroFrost
Εκτίμηση HondroFrost
5
24