Οδηγίες χρήσης HondroFrost

Το πρωτοποριακό gel HondroFrost ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις και αποκαθιστά τη φυσιολογική κινητικότητα αναζωογονώντας τις κατεστραμμένες περιοχές και σταθεροποιώντας την ποσότητα του υγρού στην κάψουλα της άρθρωσης. Τα ενεργά συστατικά έχουν πολύπλοκη επίδραση στους χόνδρους και τους ιστούς των οστών, χωρίς να βλάπτουν άλλα όργανα. στην Κύπρο, το HondroFrost αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο. Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, το τζελ πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τζελ HondroFrost: πώς να το χρησιμοποιήσετε

Το HondroFrost εφαρμόζεται στις πληγείσες περιοχές

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια φάρμακα, η γέλη HondroFrost προλαμβάνει όλα τα παθολογικά φαινόμενα στην κάψουλα της άρθρωσης που συμβαίνουν με διαταραγμένες μεταβολικές διεργασίες, αυξημένη σωματική καταπόνηση και εκφυλιστικές αλλαγές στις αρθρώσεις. Χάρη στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της βιονανοτεχνολογίας, τα ενεργά συστατικά του HondroFrost φτάνουν στους κατεστραμμένους ιστούς πολύ πιο γρήγορα και έχουν 10 φορές ισχυρότερο επανορθωτικό αποτέλεσμα.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον 30 ημέρες. Πλύνετε και στεγνώστε τις πληγείσες περιοχές πριν εφαρμόσετε το τζελ. Το φάρμακο έχει ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα στο δέρμα. Το HondroFrost εφαρμόζεται σε κατεστραμμένες αρθρώσεις και τρίβεται απαλά με κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Δεν συνιστάται η εφαρμογή πολύ παχύ στρώματος γέλης, καθώς τα έλαια που περιέχονται στη σύνθεσή του σχηματίζουν το λεπτότερο φιλμ στην επιδερμίδα και η περίσσεια σύνθεση απλώς παύει να απορροφάται. Δεν πρέπει να κάνετε διαλείμματα στη θεραπεία, καθώς τα ενεργά συστατικά πρέπει να φτάσουν σε μια ορισμένη συγκέντρωση στο σώμα.

Το φάρμακο ενδείκνυται όχι μόνο για τη θεραπεία, αλλά και για την πρόληψη ασθενειών των αρθρώσεων, καθώς και για τη διατήρηση του μυοσκελετικού συστήματος σε αθλητές και άτομα που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις αρθρώσεις. Η προφυλακτική πορεία είναι 10-15 ημέρες, αρκεί μία εφαρμογή του τζελ την ημέρα.

Σημειώσεις εφαρμογής HondroFrost

Η ομάδα κινδύνου για παθήσεις των αρθρώσεων περιλαμβάνει συνήθως ηλικιωμένους, άτομα με τραυματισμούς ή επεμβάσεις στις αρθρώσεις, αθλητές και ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα. Το ακίνδυνο του τζελ και η ουδετερότητά του σε άλλα φάρμακα καθιστούν το τζελ μια καθολική θεραπεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέρος ενός φαρμακευτικού συμπλέγματος. Οι τομείς εφαρμογής είναι:

  • Αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, οστεοχονδρωσία, θυλακίτιδα και εναποθέσεις αλατιού.
  • πόνος στις αρθρώσεις και τις γειτονικές περιοχές.
  • οίδημα, οίδημα?
  • ακαμψία των κινήσεων?
  • Τρίψιμο, κλικ, τρίξιμο.
  • κοινή παραμόρφωση.

αντενδείξεις

Οι δοκιμές που έγιναν στην Κύπρο το 2022 απέδειξαν την ασφάλεια του φαρμάκου. Το HondroFrost δεν έχει παρενέργειες. Επίσης, δεν καταγράφηκαν περιπτώσεις αλλεργίας στα συστατικά της σύνθεσης. Αντενδείξεις είναι μόνο ογκολογικές παθήσεις του δέρματος και ανοιχτά μολυσμένα τραύματα. Συνιστάται να διατηρείτε το φάρμακο μακριά από παιδιά και ζώα με ερμητικά κλειστό καπάκι.